Om Café Woody

Café Woody åbnede i år 2000 og er inspireret af det klassiske smagsløg med et tvist af moderne smagsoplevelse. Café Woody er inspireret af den amerikanske filminstruktør, forfatter og skuespiller Woody Allen. Woody Allen en kunstner eller på anden vis en figur med et kreativt udspil. Med fra den intellektuelle verden videregiver Woody Allen Café Woody et tvist af storbyens klassisk og moderne smagsoplevelse. Café Woody er en Lyngbys første og mest kendte caféer. Café Woody har været på forkant med udviklingen og er blevet til en institution i Lyngbys byliv.

Med sit åbne køkken og store vinduespartier signalerer Café Woody en åbenhed overfor sine kunder. Denne åbenhed, der efterleves af stedets personale, gør at mange af vore gæster vælger af komme igen. Dette har skabt en fortrolig stemning mellem gæsterne, hvilket har givet Woody en speciel atmosfære. Om man er stamgæst eller blot kommer for at slukke sin tørst eller stille sin sult er uden betydning – alle er velkommen på Café Woody!

Mulighederne på Woody er mange; I caféen kan man nyde drikkevarer, der kan suppleres med anretninger fra caféens menukort. Tjeneren guider gæster gennem Café Woodys menu- og vinkort på en personlig og professionel måde.

Køkkenet er som resten af Café Woody fleksibelt anlagt, og vi gør alt, hvad der er stedet muligt, for at tilfredsstille gæstens ønsker. Vi sikrer alle gæster forskellige smagsoplevelser, ligesom forskellige kunstnere løbende hjælper Café Woody med indretningen, hvilket gør at hvert besøg på stedet byder på spændende nye detaljer og finesser.

Café Woody - Klampenborgvej 215 H - 2800 Lyngby