Woody Shop

Woody Shop er et amerikansk inspireret koncept som udelukkende serverer bagelsandwich, kaffe, smoothies og friskpresset juice som er solgt til kunder med smag for kvalitet. Butikken er hurtig blevet en succes og alle aldersgrupper er faldet pladask for det ringformede kvalitet brød, som de kunne få i et utal af varianter med cream cheese og friske råvarer. Det tog heller ikke lang tid, før personalet var kendt for deres personlige, imødekommende og omsorgsfulde betjening af kunderne.

Grip, grab, drip & drive vil sige, at varen skal være let at få fat på (nem adgang), let at holde på og skal kunne spises undervejs. Konceptet er inspireret af amerikanske sandwichbutikker, som består af stor valgfrihed, kombinationsmuligheder og en imødekommende og omsorgsfuld service.

Woody Shops koncept er baseret på den amerikanske service, på sunde og friske råvarer af den højeste kvalitet samt på friskbagte bagels hele dagen. Alle grøntsager til konceptet bliver omhyggeligt valgt og snittet friskt hver morgen i køkkenet.

Woody Shops indretning er inspireret af moderne stil med et ’touch’ af den livlige farve orange. Kunder har samtidig rig mulighed for at ’shoppe’ varer fra hylderne mens der ventes på sandwichbagels er klar for servering.

Woody Shop mål er at servere fastfood på den sunde måde samt være stedet hvor kunderne føler sig værdsat og velkomne via høje kvalitet og serviceniveau. Vi ønsker at være et levende og aktiv spisested, der giver plads til den enkelte og hvor alle behandler hinanden med respekt og værdighed.

Woody Shop skal opleves som et fristed i en travl dagligdag – fra vi åbner om morgenen til vi lukker. Det skal være her den smagsbevidste, kvalitetsbevidste og sundhedsinteresserede forbruger, der ønsker stor valgfrihed, køber sin take away frokost eller nyde det til bords.

Alt ligger i detaljen – bagelen, råvarens friskhed, smilet og imødekommenheden hos den der står klar til at lave bagelen, det spændende udvalg af tilbehør, de lige så spændende drikkevarer, herunder markedets bedste kaffeoplevelse. Alt handler om alle de detaljer, der skal spille sammen hver gang, du er i kontakt med Woody Shop. Nøgleordet for vores service er ’hospitality’, hvor Woody Shops vigtigste opgave er at få kunden til at føle sig velkommen og give dem en god oplevelse. Woody Shop er kort sagt sund fastfood, i højkvalitet og med smilende ekspedienter.

 Café Woody - Klampenborgvej 215 H - 2800 Lyngby